Înfrângere usturătoare în NHL! Washington Capitals a pierdut în faţa Rangers cu 2 - 5



Foto: Washington Capitals

Înfrângere usturătoare pentru Washington Capitals în NHL! Alexander Ovecikin şi compania au fost umiliţi la New York de Rangers. Într-o altă partida, Dallas Stars a învins Boston Bruins cu  5-3.

Washington Capitals a suferit a treia înfrângere în Liga nord-americană de hochei. Formaţia pregătită de Barry Trotz a fost învinsă în deplasarea de New York Rangers cu scorul de 5-2.

După prima perioadă, gazdele conducea cu 2-1, iar în cea de-a doua au mai înscris încă de două ori prin Kevin Klein şi Derick Brassard. Jarret Stoll a marcat golul cinci al formaţiei din New York, stabilind scorul final.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Alexander Ovecikin şi Marcus Johansson. În urma acestei înfrângeri, Washington Capitals a coborât pe locul patru în Conferinţa de Est, însă are cu trei meciuri mai puţin disputate decât liderul Montreal Canadiens.

În Vest pe primul loc este Dallas Stars. Formaţia din Texas şi-a consolidat poziţia de lider după ce a învins în deplasare Boston Bruins cu 5-3. Tyler Seguin a fost eroul partidei. El a marcat de trei ori pentru echipa învingătoare.

Finalista sezonului trecut, Tampa Bay Lightning a pierdut la limită meciul cu Detroit Red Wings, scor 1-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑