Gâlcă, apreciat pentru ce face la Espanyol. "Poate antrena Valencia sau Atletico în viitor!"



 

Gâlcă, apreciat pentru ce face la Espanyol.

VIDEO Espanyol - FC Barcelona 0-0. Costel Gâlcă are Spania la picioare după remiza obținută sâmbătă, 2 ianuarie, în fața cele mai bune echipe din lume. Un personaj influent din fotbalul românesc crede că fostul antrenor al Stelei va pregăti, pe viitor, echipe mult mai tari din La Liga.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a spus, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, că nu va mai trece mult timp până când Gâlcă nu va mai fi singurul antrenor român din La Liga.

”După ce a plecat de la FRF, Costel a realizat la Steaua o performanță extraordinară și sunt convins că în următorii cinci ani de zile va ajunge poate spre Valencia, mai apoi spre Atletico Madrid. Nu știu dacă va ajunge la una dintre cele două mari, dar eu așa îi văd parcursul”, a spus Sandu.

FC Barcelona - Espanyol, turul optimilor de finală ale Cupei Regelui, programat miercuri, 6 ianuarie, de la ora 21:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV abonaților rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Nașu’ crede că și Cosmin Contra va antrena iar în Primera și spune că atât el, cât și Gâlcă se bucură de un deosebit respect în Spania.

”Și Contra este aproape să ia o echipă din prima ligă. Ambii sunt respectați în Spania. Și nu uita că el a făcut o treabă bună la Getafe, plus că le-a adus și ceva bani în momentul în care a plecat în China, iar asiaticii i-au activat clauza”, a mai spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑