Ivan e dorit de Barcelona, dar altul e obiectivul: "Dacă va ajunge acolo, vorbim altfel"



 

Ivan e dorit de Barcelona, dar **altul e obiectivul:**

Sorin Paraschiv, impresarul lui Andrei Ivan (19 ani), a confirmat, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport, interesul celor de la Barcelona pentru vârful Craiovei, dar a specificat care este de fapt obiectivul tânărului fotbalist.

Fostul căpitan al Stelei a spus că zilnic primește notificări prin care cluburi importante se interesează de Ivan, dar că este departe până la a vorbi despre un transfer.

”Sunt ceva discuții, dar la fel de adevărat este că în ultima perioadă au fost foarte multe discuții legate de Andrei și de echipe cu nume din campionate puternice. Suntem la discuții doar, vom știi mai multe zilele viitoare. Ceea ce vă pot spune este că este un interes mare și nu numai al Barcelonei.

Este foarte greu să ajungi acolo, dar este normal că pe toată lumea bucură interesul unei asemenea echipe. Calitățile lui fantastice îl recomandă, dar știm cu toții că este foarte-foarte greu să ajungi acolo. Totul este la stadiul de discuții”, a spus agentul de jucători.

Paraschiv a spus și care este obiectivul lui Andrei Ivan în viitorul apropiat.

”Obiectivul lui este să ajungă la Campionatul European din Franța. Dacă va fi inclus în lot, va fi folosit și va avea prestații bune, altfel vom vorbi după aceea”, a mai spus Paraschiv la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑