Daniel Niculae crede că nu doar Astra și Steaua se bat la titlu. "Nimeni nu credea în ei!"



 

Daniel Niculae crede că nu doar Astra și Steaua se bat la titlu. **

Lupta pentru cununa cu lauri în Liga 1 este mai aprigă ca oricând. Daniel Niculae, atacantul celor de la Astra, crede că giurgiuvenii vor rămâne în cărți pentru titlu, spune că și Steaua are șansele ei, dar mizează și pe o echipă căreia nimeni nu-i dădea nicio șansă în vară.

Cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat, Astra se află pe primul loc, cu 46 de puncte, urmată de Viitorul (43 de puncte) și de Dinamo (41 de puncte). Campioana, Steaua, se află pe locul 4 (40 de puncte), dar cei de acolo susțin că ei vor fi pe primul loc la finalul sezonului.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Daniel Niculae mizează și pe Dinamo.

”Steaua, alături de celelalte echipe din play-off, este o candidată la titlu. Este clar că jocul lor n-a mai fost cel pe care l-au practricat în ultimii ani, dar s-a încheiat un ciclu de trei ani destul de buni și era normal să vină și această perioadă.

Dar, nu numai Astra și Steaua sunt favorite, dar și Dinamo are șanse la acest campionat, pentru că joacă din ce în ce mai bine, a devenit matură. La începutul sezonului nimeni nu le dădea nicio șansă, nici măcar proprii suporteri, ca Mircea Rednic să facă o echipă competitivă. De altfel, Rednic a făcut treabă pe la fiecare echipă pe la care a fost și merită felicitat”, a spus Niculae la Digi Sport.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑