Dorin Răilean: "Trebuie să jucăm în Cupele Europene"



/><br /><p>Portarul Daciei Chişinău, Dorin Răilean, a vorbit despre Campionatul Moldovei, precum şi despre perspectivele Daciei şi Daciei-2-Buiucani în următorul sezon.¶</p>  <p><strong class=- Cantonamentul s-a terminat demult, cum te simţi, nu ţi-e dor de antrenamentele din pauză?

- Mă simt excelent, am lucrat foarte mult în cantonament şi cred că 3 săptămâni au fost suficiente. Însă mi-i dor de clima din Turcia.

- Ai lucrat mult, dar încă ai devenit primul. Ce aşteptări ai de la a doua parte a campionatului?

- Da, deocamdată nu sunt primul, dar trebuie să lucrez mult. Avem la Dacia cei mai buni portari din ţară. Consider că sunt norocos să joc la o echipă cu Eugen Matiughin şi Ghenadie Moşneaga.

- Dacia e pe locul 5 în Divizia Naţională. Cum crezi, cât de sus se poate ridica echipa?

- Locul 5 la sigur nu ne este destinat. Vom face totul posibil pentru a ne ridica în clasament. Trebuie să jucăm în Cupele Europene!

 width=

- Lucrurile merg mai bine la echipa a doua. Dacia-2-Buiucani e doar la un punct de liderul Saxan. Să ne aşteptăm la titlul de campioni?

- Cred că Dacia-2 e capabilă de multe. Sunt băieţi tineri şi ambiţioşi, care ca şi mine au loc pentru dezvoltare. Cred că pe sfârşit de sezon sigur vom vedea de ce a fost în stare echipa.

- Ce impresii ţi-a lăsat acest sezon?

- E unul dintre cele mai interesante în istoria ţării. Pentru primele locuri luptă 7-8 echipe şi fiecare dintre ele iese pe teren de parcă ar fi ultimul meci din viaţă. Nimeni nu vrea să cedeze!

- Încearcă să faci un pronostic: pe ce locuri vor finisa amele Dacii?

- Evident aş vrea să câştigăm aurul atât în Divizia Naţională, cât şi în Divizia A. Dar timpul va arată cine şi pe ce loc va ajunge. Sper că ambele echipe vor fi printre primele. Ba chiar sunt sigur de asta.

Sursa - http://sport-express.md/

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑