Noul pilot al echipei Ferrari, Sebastian Vettel îi provoacă pe favoriții sezonului de Formula 1



Foto: wikimedia.org

Noul pilot al echipei Ferrari, Sebastian Vettel îi provoacă pe rivalii de la Mercedes. Chiar dacă îi consideră favoriţi, germanul spune că Ferrari va lupta pe viaţă şi pe moarte pentru un loc pe podium la finalul sezonului.

După ce a avut un sezon dezastruos cu Red Bull Racing în 2014, Sebastian Vettel a semnat cu Ferrari. Germanul consideră că rivalii de la Mercedes sunt favoriţii sezonului, însă crede că Ferrari va putea lupta cu Williams şi Red Bull Racing pentru locul doi în clasamentul constructorilor.

"Totul depinde de felul cum cei de la Mercedes vor începe sezonul. Ne aşteptăm să aibă un debut puternic. Sunt sigur că în spatele liderului va fi o luptă crâncenă pentru locul doi. Sper că Ferrari va fi printre acele echipe, iar pe parcursul sezonului, echipa să devină a doua favorită la titlu. Ar fi un pas uriaș pentru noi", a spus pilotul Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel este mulţumit de condiţiile oferite la noua sa echipă şi spune că la Maranello este o atmosferă plăcută pentru muncă.

"Vreau să spun că aici este totul diferit faţă de celelalte echipe. Totul se întâmplă sub același acoperiș. La Maranello, se asamblează nu numai monopostul, dar şi motoarele. Cred că este un avantaj mare", a mai adăugat Vittel. 

Sezonul trecut, Vettel s-a clasat doar pe locul şase în clasamentul general al piloţilor. Asta după ce în perioada 2009-2013 a câştigat patru titluri mondiale.

În acest an, Vettel va fi coechipier la Ferrari cu finlandezul Kimi Raikkonen.

Noul sezon al Formulei 1 va începe pe 15 martie, atunci când este programat Marele Premiu al Australiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑