Steaua, pusă sub lupă de către adversari: ”Nu mai au agresivitatea de pe timpul lui Reghecampf!”



05 августа 2014

 

**VIDEO** Steaua, pusă sub lupă de către adversari: ”Nu mai au agresivitatea de pe timpul lui Reghecampf!”

Evoluțiile Stelei din noul sezon sunt diferite de cele din ultimii doi ani, când echipa era pregătită de către Laurențiu Reghecampf.

Steaua are parte de un start bun de sezon. După două victorii consecutive în Liga 1 (1-3 cu Rapid, în Giulești și 3-1 cu CS Universitatea Craiova, în Ghencea) și după 2-2 cu Aktobe (DETALII AICI și VIDEO), roș-albaștrii sunt la un pas de play-off-ul UEFA Champions League, cel mai important obiectiv al clubului di 2014.

Unul dintre antrenorii din Liga 1, de la o rivală a Stelei, este vorba despre Vasilie Miriuță (CFR Cluj), a comentat fața actuală a trupei din Ghencea, în mandatul lui Costel Gâlcă, mai ales că duminică ardelenii vor primi vizita campionilor în Gruia (duminică, 10 august, ora 21:00).

”Steaua are jucători valoroși, dar cel mai important este ca noi să ne calificăm mai întâi cu Dinamo Minsk, pentru că astfel vom avea un moral foarte bun contra roș-albaștrilor.

Este o schimbare clară în jocul Stelei. Echipa are o posesie mai prelungită, dar le lipsește agresivitatea. Este limpede că Costel Gâlcă are un alt stil, dar nu mai este așa agresivă cum a fost pe vremea lui Laurențiu Reghecampf.

Dar, poate fi un lucru bun pentru Steaua, cine știe”, a conchis Miriuță la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑