Sunt gata să obţină un rezultat senzaţional! Milsami Orhei vrea să dea lovitura în Albania



05 августа 2015
Foto: debanat.ro

Milsami Orhei vrea să dea lovitura în Albania! După ce au pierdut în tur cu 0-2, jucătorii şi staff-ul tehnic spun că sunt gata să obţină un rezultat senzaţional în partida din manşa secundă cu Skenderbeu şi să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor.

Milsami Orhei a efectuat antrenamentul oficial înainte de partida din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor cu Skenderbeu. Antrenorul lui Milsami, Iurie Osipenco spune că echipa sa este gata să întoarcă rezultatul.

"Toţi înţeleg că miza meciului este una foarte mare. Dacă vom reuşi să răsturnăm scorul şi să trecem mai departe va fi ceva senzaţional", a menţionat Osipenco.

Fotbaliştii au rămas nemulţumiţi de calitatea gazonului de pe Elbasan Arena, însă spun că acest lucru nu îi va împiedica să învingă campioana Albaniei.

"Vrem să scrim o nouă filă în istoria clubului, însă trebuie să privim raţional lucrurile. Suntem obligaţi să scoatem maxim din orice minute al meciului şi eventual să obţinem un rezultat bun", a spus Petru Racu, fundaş Milsami.

În partida retur cu Skenderbeu ar putea juca şi căpitanul echipei din Orhei, Romeo Surdu. Acesta a ratat ultimele două meciuri din Cupele Europene, fiind accidentat la umăr. Surdu s-a refăcut şi este gata să-şi ajute colegii.

"Trebuie să fim conectaţi la meci, să stăm bine în teren şi de fiecare dată când avem oportunitatea trebuie să marcăm. Scorul de 0-2 a fost întors de foarte multe în fotbal", a subliniat Romeo Surdu.

Elbasan Arena, stadionul pe care se va juca partida din această seară, are o capacitate de 12. 800 de locuri. Accesul în câteva sectoare din peluză va fi închis.

Organizatorii au luat aceste măsuri de securitate după ce săptămâna trecută fanii altei formaţii din Albania, Kukesi au aruncat cu o piatră într-un jucător al formaţiei poloneze Legia Varşovia. Din cauza acestor incidente meciul din preliminariile Ligii Europei a fost întrerupt.

Pentru partida dintre Skenderbeu şi Milsami care va începe la ora 21.45 s-au vândut peste şase mii de bilete.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑