De la ce a pornit bătaia dintre dinamovişti şi stelişti, înaintea meciului de la Budapesta



05 сентября 2015

 

**VIDEO** De la ce a pornit bătaia dintre dinamovişti şi stelişti, înaintea meciului de la Budapesta

VIDEO Ungaria - România 0-0. Oficialii români s-au temut de incidente cu fanii maghiari, însă rivalitatea Steaua - Dinamo a fost mai importantă şi la Budapesta. Fanii celor doi granzi s-au bătut înainte de meci, însă apoi au încurajat împreună naţionala.

1.200 de suporteri români au încurajat naţionala în deplasarea de la Budapesta. 10 autocare i-au adus pe fani în parcul de lângă stadion. Cu puţin timp înainte de startul partidei, fanii români s-au luat la bătaie între ei. Mai exact, ultraşii de la Peluza Sud Steaua s-au încăierat cu cei ai lui Dinamo.

></p><p><strong>De la ce a plecat scandalul?</strong> Înaintea partidei, fanii care urmau să facă deplasarea la Budapesta s-au înţeles să se îmbrace toţi la fel. Mai exact, în tricouri negre sau gri, care să fie inscripționate pe partea din față cu steagul național, alături de numele României și figurile a 4 personaje istorice deosebit de importante pentru trecutul nostru: Ștefan cel Mare, Avram Iancu, Mihai Viteazul și Horea. Pe spate, fiecare trebuia să aibă scris numele orașului din care provine. </p><p>Fanii de la Peluza Sud Steaua nu au respectat însă această înţelegere şi au apărut la stadion în tricouri negre inscripţionate cu numele facţiunii din care fac parte. Aceasta a fost scânteia care a aprins scandalul între ei şi ultraşii lui Dinamo. S-a iscat o bătaie generală, în urma căreia doi dintre fanii roş-albaştrilor au fost transportaţi la ambulanţă.</p><p><span>Ulterior, au intervenit jandarmii maghiari, pentru a calma spiritele. Aceştia au format un cordon</span> care a împărțit în două galeria <strong>României</strong>.</p><p><span style=VIDEO Bătaia dintre dinamovişti şi stelişti:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑