Surpriza mare la Amsterdam: Olanda a pierdut acasa in fata Islandei, scor 0 la 1 - VIDEO



05 сентября 2015

Surpriza de proportii in preliminariile Campionatului European la fotbal. Olanda a pierdut acasa in fata Islandei, scor 0 la 1. Nordicii mai au nevoie de un punct pentru a-si asigura calificarea istorica la turneul final.

 

Meciul cu Islanda a inceput dezastruos pentru olandezi. Mai intai, unul dintre liderii echipei, Robben, s-a accidentat si a fost inlocuit de antrenor. Apoi fundasul Martins Indi a fost eliminat pentru ca a lovit un adversar. La inceputul reprizei secunde, Islanda a dat lovitura. Van der Wiel a faultat un jucator advers in careu, iar arbitrul a dictat penalty. Sigurdsson a marcat cu emotii. 


Imediat, Islanda putea sa-si dubleze avantajul, insa sutul lui Gudmundsson a zguduit bara. Pe final de meci, olandezii au ratat cateva ocazii bune. Islanda a produs o noua surpriza in calificari, reusind sa bata Olanda cu 1 la 0, chiar la Amsterdam. Islandezii conduc grupa A cu 18 puncte si mai au nevoie de un punct in ultimele 3 etape pentru a se califica in premiera la Campionatul European. Totodata, Cehia are 16 puncte, iar Olanda doar 10. Tot aseara, in grupa H, Italia a batut Malta cu 1 la 0. Graziano Pelle a fost decisiv. 

 
Italia are 15 puncte in grupa si este urmata de Croatia, cu 14, si Norvegia, cu 13 puncte. Foarte aproape de Campionatul European este si nationala Tarii Galilor. Aceasta a batut in deplasare Cipru, scor 1 la 0. Bale a adus victoria galezilor. Britanicii conduc grupa B, cu 17 puncte. Urmeaza Belgia, cu 14, si Israel, cu 12 puncte. Tot aseara, belgienii au castigat meciul cu Bosnia si Hertegovina, scor 3 la 1. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑