Finală românească la Brașov. Meciul va fi duminică, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2



05 сентября 2015

 

**Finală românească la Brașov.** Meciul va fi duminică, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

Finală românească la Turneul de tenis Futures Selgros Cup. Victor Crivoi şi Teodor Dacian Crăciun se vor întâlni în ultimul act de la Braşov - duminică, de la ora 11:00, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

S-au stabilit finaliştii turneului de tenis Futures Selgros Cup: Victor Crivoi şi Teodor-Dacian Crăciun se vor lupta pentru marele premiu de la Braşov. Crăciun şi-a asigurat participarea după o victorie în două seturi în faţa olandezului Stephan Fransen, 6-3, 7-5.

Veteranul Victor Crivoi a avut, în schimb, o misiune mai dificilă în semifinala cu Vadim Alekseenko, ucrainean pe care l-a învins şi în urmă cu doi ani. Crivoi s-a impus cu 6-3, 6-1, după o oră şi patruzeci de minute.

"O să fie un meci destul de greu. Dacian are experiență, am jucat împreună de la juniori până la seniori, chiar acum la 33 de ani" a declarat Crivoi. "Iată că la ultimul din seria de 15 turnee organizate de federație avem o finală românească între doi veterani. Mă bucur pentru cei doi. Sunt un bun exemplu și mă bucur ca din cei 30 de jucători, iată că sunt doi care își dispută premiul la Brașov" a adăugat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Finala turneului de tenis Futures Selgros Cup se va disputa dumincă, de la ora 11:00 şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑