Cârțu, dur cu tricolorii: ”Nu poți face o singură echipă din România și din Ungaria care să joace la Euro!”



05 сентября 2015

Cârțu, dur cu tricolorii: ”**Nu poți face o singură echipă** din România și din Ungaria care să joace la Euro!”

VIDEO Ungaria - România 0-0. Rezultatul tricolorilor de la Budapesta și victoria Irlandei de Nord în Feroe a schimbat liderul Grupei F, dar dincolo de acest aspect, prestația elevilor lui Anghel Iordănescu a lăsat de dorit.

Sorin Cârțu, directorul tehnic al celor de la CSU Craiova, a urmărit cu atenție partida de pe ”Groupama Arena” și a rămas cu un gust amar.

”La ce s-a jucat, nu știu dacă poți să faci o echipă din amândouă ca să joace la Campionatul European și cred că spui totul despre ceea ce a fost. Până la urmă, rezultatul este destul de bun pentru noi pentru că și locul doi este calificant, până la urmă și el este premiat. 

Ne mai trebuie puncte pentru a ne asigura calificarea la Euro, dar, una peste alta, acest egal cu Ungaria ne ține la distanță de ei, deși eu nu-i văd un adversar de temut. Dacă și ăștia și-au propus să meargă la Euro, e grav atunci, e grav pentru Europene”, a spus Cârțu.

România - Grecia, următorul meci al tricolorilor din cadrul Grupei F a preliminariilor pentru Euro 2016, se va disputa luni, 7 septembrie, de la ora 21:45, pe ”Arena Națională”. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră la Digi Sport 1.

Tehnicianul oltenilor nu vrea să fie considerat răutăcios, dar spune că nu a rămas cu nimic după întâlnirea de la Budapesta.

”Nu știu, de remarcat, asta am remarcat. Nu sunt răutăcios, dar asta am văzut la acest meci.

Nu mi-a plăcut nimeni, absolut deloc. Am pierdut timpul la televizor. Mai bine vedeam un film”, a conchis Cârțu.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑