Mihajlovic l-a pus pe Balotelli la slăbit: "Va juca atunci când va fi gata". Ar putea rata derby-ul cu Inter



05 сентября 2015

**Mihajlovic l-a pus pe Balotelli la slăbit:**

Mario Balotelli a fost omul meciului la prima partidă jucată pentru AC Milan de când s-a întors de la Liverpool, marcând un gol, pasând la altul și obținând un penalty în victoria din amicalul cu Mantova, dar revenirea sa la Milano nu are numai aspecte pozitive.

Antrenorul "diavolilor", Sinisa Mihajlovic, i-a cerut atacantului italian să slăbească și a confirmat, astfel, spusele lui Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool, care spunea că "Super Mario" are câteva kilograme peste greutatea ideală.

Balotelli (25 de ani) a fost pus la dietă, iar tehnicianul l-a avertizat că nu va juca până când nu va fi în cea mai bună formă.

"Nu a jucat de ceva vreme și încă mai trebuie să își îmbunătățească jocul. Se antrenează bine și testele fizice sunt satisfăcătoare, dar are 3 kilograme în plus. E la dietă și va juca atunci când va fi gata.", a spus Sinisa Mihajlovic, potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Duminica viitoare, AC Milan joacă împotriva lui Internazionale Milano, în ultimul meci al etapei a 3-a din Serie A TIM.

Inter Milano- Milan se joacă duminică, 13 septembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Din acest sezon, TOATE MECIURILE din Serie A TIM pot fi urmărite și pe site-ul digisport.ro, la fel ca și partidele din La Liga.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑