&SONDAJ Georgia candidează la golul etapei din preliminariile Euro 2016. Și irlandezii sunt în top



05 сентября 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Georgia candidează la golul etapei din preliminariile Euro 2016. Și irlandezii sunt în top

VIDEO Preliminariile Euro 2016, rezultate și marcatori. În afara partidei naționalei României de la Budapesta, contra Ungariei, scor 0-0, seara de vineri a mai oferit și alte întâlniri extrem de interesante, care au putut fi urmărite și în direct pe canalele Digi Sport.

Dintre toate golurile marcate vineri seara, patru au atras atenția, astfel că vă invităm să-l votați pe cel care vi s-a părut cel mai frumos.

1. Kazaishvili (Georgia - Scoția 1-0)

Mijlocașul georgienilor a preluat impecabil cu dreptul, la marginea careului de 16 metri, după o pasă cu capul de la un coechipier, după care a reluat din voleu cu stângul pe colțul scurt. Nicio șansă pentru portarul scoțian.

2. Muller (Germania - Polonia 3-1)

Campioana mondială și-a început recitalul cu o fază-școală, care l-a avut în prim plan pe Hector. Fundașul stânga a făcut toată faza, după care i-a oferit pe tavă atacantului de la Bayern posibilitatea de a deschide scorul.

3. C. Christie (Gibraltar - Irlanda 0-4)

După un un-doi cu Hoolahan, Christie, fundașul dreapta al britanicilor, a reprimit mingea undeva în banda dreaptă, a trecut lejer de doi adversari, după care a finalizat, în stil de mare atacant, cu exteriorul piciorului drept, la colțul lung.

4. Pohjanpalo (Grecia - Finlanda 0-1)

Atacantul Fortunei Dusseldorf a reluat din interiorul careului, de pe linia punctului de la 11 metri, după ce Sadik a fost faultat clar în lateral. Arbitrul a lăsat corect faza să continue și nordicii au luat trei puncte în fieful elenilor. 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑