AC Milan - Chievo 2-0. Honda, patru goluri și două assist-uri în acest sezon



05 октября 2014

 

**VIDEO** AC Milan - Chievo 2-0. Honda, patru goluri și două assist-uri în acest sezon

AC Milan a pus punct seriei de trei meciuri fără victorie, după 2-0 împotriva lui Chievo.

Pe San Siro, veronezii au cerut penalty la intervenția lui Alex asupra lui Maxi Lopez, însă Paolo Mazzoleni a lăsat jocul să continue. Bonaventura a ratat cea mai mare ocazie a rossonerilor, care au încheiat prima repriză fără șut pe poarta lui Bardi.

Milan a luat-o tare pe Chievo în partea a doua și a deschis scorul prin Muntari. Ghanezul l-a surprins pe Bardi cu un șut cu pământul. Menez și Torres au fost și ei aproape de gol, însă Bardi și Dainelli i-au blocat pe jucătorii Milanului. Lazarevic și-a bătut joc de cea mai mare șansă a lui Chievo pe un contraatac 3 contra 1, înainte ca Honda să stabilească scorul final.

Japonezul a marcat din lovitură liberă cel de-al patrulea gol al său în acest sezon. Bonaventura a ratat ultima șansă a unui meci care a însemnat a 10-a victorie consecutivă a Milanului pe teren propriu cu Chievo, care rămâne fără succes în cele 13 vizite pe San Siro.

AC Milan - Chievo 2-0
Au marcat: Muntari 55, Honda 78

AC Milan: Abbiati - Abate, Alex, A. Rami, De Sciglio - De Jong, Muntari (M. Essien 89) - Honda (A. Poli 81), Bonaventura, Menez - Torres (El Shaarawy 74)
Antrenor: Filippo Inzaghi

Chievo: Bardi - Frey, Dainelli, Zukanovic, Biraghi - Birsa (Lazarevic 66), Cofie (Bellomo 82), Hetemaj - Paloschi, Radovanovic, M. Lopez (Meggiorini 72)
Antrenor: Eugenio Corini


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑