Maxim a sosit în țară, dar e îngrijorat de absența lui Marica: "Este un jucător vital pentru națională!"



05 октября 2014

 

**VIDEO** Maxim a sosit în țară, dar e îngrijorat de absența lui Marica:

S-a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Ungaria, din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. Tricolorii așteaptă cu nerăbdare disputa care îi poate apropia de prezența la turneul final. Alexandru Maxim s-a întors încrezător în țară și este convins că obiectivul va fi atins.

Rezervă neutilizată în ultimul meci de campionat la Stuttgart (2-3 cu Hertha Berlin), Alexandru Maxim a declarat, la sosirea în România, pentru telespectatorii Digi Sport: "Suntem optimiști în privința acestei duble, venim după o victorie în Grecia și acest lucru ne oferă o foarte mare încredere și consider că dacă reușim să câștigăm acasă meciul cu Ungaria și să obținem un rezultat pozitiv în Finlanda probabil suntem favoriți la calificare"

Anul trecut românii faceau scor cu Ungaria, la București, 3-0, într-o confruntare în care Marica reușea un gol și o pasă decisivă. Atacantul de la Konyaspor, marcator și în Grecia, este suspendat și nu va putea fi folosit de Pițurcă. Pentru selecționer poate fi ultimul meci de pe Arena Naționala, deoarece antrenorul este dorit cu insistență de Al Ittihad.

Alexandru Maxim a vorbit și despre cât de mult va conta absența de pe teren a lui Ciprian Marica: "Foarte mult, este un jucător vital pentru echipa națională, a demonstrat-o în nenumărate rânduri, însă va trebui să ne descurcăm fără el la acest meci. Domnul Pițurcă este alaturi de noi și sunt convins că vom continua până la sfârșit și vom merge la CE împreună!"

România - Ungaria se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională. Finlanda - România va avea loc 3 zile mai târziu. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑