Chapecoense - Palmeiras 5-1. Surpriza sezonului în Brazilia05 октября 2015

 

**VIDEO** Chapecoense - Palmeiras 5-1. Surpriza sezonului în Brazilia

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Palmeiras a suferit unul dintre cele mai usturătoare eşecuri din ultimii ani. Echipa lui Marcelo Oliveira a fost învinsă cu 5-1 de Chapecoense, aflată la doar al doilea sezon din ultimii 36 de ani în prima ligă braziliană.

Chapecoense a produs una din cele mai mari surprize ale sezonului din Brazilia. A învins, după nouă etape consecutive fără succes, chiar contra lui Palmeiras, venită după o serie invincibilă de şase meciuri în toate competiţiile.

Gazdele au rezolvat soarta meciului încă din primele 23 de minute, în care au punctat de două ori, prin Neto şi Camilo. Fostul atacant al lui Lille, Tulio De Melo, i-a dat lovitura de graţie lui Palmeiras, care a marcat doar o dată, prin fostul mijlocaş al lui Dinamo Kiev, Dudu. Chapecoense a mai înscris de două ori până la final şi s-a impus cu un incredibil 5-1 contra echipei din Sao Paulo.

Palmeiras a căzut pe locul 6 după umilinţa de pe Arena Conda, în timp ce trupa din Chapeco a urcat pe 14, la trei puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑