O nouă speranţă pentru victorie. "Tricolorii" vor juca primul meci din preliminariile Campionatului Mondial



05 октября 2016
Foto:publika.md
Naţionala Moldovei va juca joi primul meci de pe teren propriu din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. "Tricolorii" vor întâlni Serbia. Cele două selecţionate se vor întâlni pentru prima dată.
În ajunul partidei, antrenorul Igor Dobrovolski s-a plâns că a avut prea puţin timp pentru pregătirea meciului cu reprezentativa balcanică.
"Din câte ţin minte, este pentru prima dată când avem aşa un cantonament. Doar pe 3 octombrie s-au adunat toţi jucătorii. În fiecare zi se alăturau lotului câte 2-3 fotbalişti. Pregătirea propriu-zisă practic nu am avut-o. De obicei aveam câte o săptămână pentru pregătiri, dar suntem toţi în condiţii egale", a spus antrenorul naţionalei Moldovei, Igor Dobrovolski.
Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Igor Dobrovolski spune că naţionala va lupta pentru victorie.
IGOR DOBROVOLSKI, antrenor naţionala Moldovei
"Despre situaţia în care suntem acum pot să spun că atunci când cineva e strâns la perete, el sare la bătaie. Deci, nouă nu ne rămâne decât să facem acest lucru. Atunci când nu ai ce pierde, atunci când toţi sunt favoriţi în afară de tine, cred că în aceste condiţii trebuie de jucat calm şi sigur", a specificat antrenorul Igor Dobrovolski.
Fotbaliştii naţionalei afirmă că a venit timpul pentru a obţine în sfârşit un succes. Selecționata noastră a câștigat ultima dată un meci oficial în 2013.
"Cred că suntem pregătiţi de acest meci. Sperăm să prindem o zi bună şi cu ajutorul suporterilor să obţinem noi victoria în acest meci. E timpul! ", a spus mijlocaşul naţionalei Moldovei, Eugen Cebotaru.
Partida dintre Moldova şi Serbia va avea loc pe stadionul Zimbru de la ora 21:45. Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitri din Belarus, la centru cu Alexei Kulbakov.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑