Mihai Bălașa a marcat al doilea său gol pentru Crotone în Italia. Ce-au făcut românii în Serie B



05 декабря 2015

 

**VIDEO** Mihai Bălașa a marcat al doilea său gol pentru Crotone în Italia. Ce-au făcut românii în Serie B

Crotone, echipa lui Mihai Bălașa, s-a impus cu 2-0 în fața lui Cesena, fundașul român marcând golul al doilea al formației sale, cu o lovitură de cap, din careul mic, în minutul 75. A fost a doua reușită a jucătorului de 20 de ani trecut pe la AS Roma, în acest sezon al Seriei B.

Bălașa a fost titular la Crotone, la fel ca Adrian Stoian, dar doar primul a fost integralist. Stoian a fost înlocuit în minutul 76, imediat după golul conaționalului său.

După 16 runde scurse din liga secundă italiană, Crotone este pe locul 1, cu 34 de puncte, la două lungimi în fața lui Cagliari, care are un meci mai puțin jucat, și în fața lui Bari.

Aceasta din urmă, la care evoluează românii Ionuț Rada și George Pușcaș, și la care director sportiv e Răzvan Zamfir, s-a impus tot sâmbătă, 5 decembrie, cu 3-0 în fața lui Ascoli. Ambii români au fost doar rezerve neutilizate la această partidă.

Într-un alt meci al etapei a 16-a din Serie B, Pescara a remizat, 2-2, cu Spezia. La gazde, Mitriță a fost rezervă neutilizată. Pescara este pe locul 6 în clasament, după 16 runde, cu 25 de puncte.

></p><p><span style=Vezi golul marcat de Bălașa cu Cesena:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑