Valencia - Granada 4-0. Negredo a reușit o triplă, la primul meci ca titular în 2016



 

**VIDEO** Valencia - Granada 4-0. Negredo a reușit o triplă, la primul meci ca titular în 2016

Valencia este cu un pas în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după victoria cu 4-0 de pe teren propriu în faţa Granadei. Alvaro Negredo a încercat să profite de şansa de a fi titular şi a deschis scorul în minutul 7: i-a furat mingea lui Mainz şi a finalizat cu siguranţă.

Liliecii şi-au dublat avantajul prin Rodrigo Moreno din pasa lui Santi Mina. A fost prima reuşită după accidentarea la genunchi care l-a scos din circuit 2 luni şi jumătate (min. 34).

Granada putea reduce din diferenţă la lovitura de cap a lui Babin, dar Ryan a avut o intervenţie de excepţie (min. 53). Negredo a transformat apoi o lovitură de la 11 metri scoasă de Santi Mina şi meciul era rezolvat încă din minutul 62.

Rodrigo a avut şansa de a face dubla, însă a tras în portar (min. 65) pentru ca scorul final să fie stabilit de omul meciului, Negredo. Atacantul Valenciei a scos o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o şi liliecii obţin doar cea de-a doua victorie din mandatul lui Garry Neville (min. 81).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑