Empoli – Inter 0-1. Oaspeţii rămân pe primul loc în Serie A TIM. Icardi, decisiv



**Empoli – Inter 0-1.** Oaspeţii rămân pe primul loc în Serie A TIM. Icardi, decisiv

Sub presiune, după victoriile obţinute de Juventus şi Fiorentina, Inter a revenit pe prima poziţie cu o victorie în stilu-i caracteristic, 1-0 la Empoli.

Toscanii puteau înscrie prin Maccarone din lovitură liberă, însă Handanovic a respins. A fost o fază la care gazdele au reclamat şi un penalty la duelul dintre Miranda si Pucciarelli.

Buchel a interceptat un balon trimis greşit de Medel, însă Handanovic s-a opus din nou la şutul mijlocaşului din Liechtenstein. Golgheterul Interului, Icardi, a lovit în prelungirile primei reprize, din pasa lui Perisic, şi a ajuns la 8 reuşite stagionale.

Toscanii nu l-au putut învinge pe Handanovic nici în minutul 52 la şutul lui Saponara. O alta fază controvesrsată s-a consumat în minutul 72, când Murillo a intervenit asupra lui Pucciarelli, dar arbitrul nu a dictat lovitură de pedeapsă.

Empoli (4-3-1-2): Skorupski - Laurini, Costa, Barba, Rui - Buchel (Croce 64), Paredes (Piu 87), Zielinski - Saponara - Maccarone (Livaja 64), Pucciarelli

Antrenor: M. Giampaolo

Inter (4-3-3): Handanovic - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo - Brozovic, Medel, Kondogbia (Guarin 80) - Perisic, Icardi (Jovetic 86), Ljajic (Jesus 90)

Antrenor: R. Mancini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑