Scandal şi surprize în Campionatul Spaniei



06 февраля 2014

 

Cristiano Ronaldo a fost eliminat aseară în meciul jucat de Real în deplasare la Bilbao. Partida s-a încheiat la egalitate scor 1 la 1. O altă echipă din capitala Spaniei, Atletico, a profitat de semi-eşecul "galacticilor" şi a urcat pe primul loc în clasament.

Real a avut parte de un adevărat coşmar în deplasare la Bilbao. Rodriguez a deschis scorul în minutul 64 însă Athletic a egalat zece minute mai târziu. Ibai Gomez a reuşit un gol de zile mari, la doar câteva secunde dupa ce a intrat pe teren.

Câteva minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a fost eliminat după ce a lovit un adversar, iar madrilenii au evoluat ultimul sfert de ora cu un jucator mai puţin în teren. Real împarte locurile 2 şi 3 în clasament cu Barcelona, la trei puncte distanţă de liderul Atletico Madrid care a trecut aseară cu 4 la 0 de Real Sociedad.

În Italia, Juventus Torino s-a impus cu 3 la 1 în derby-ul cu Inter Milano. Lichtsteiner, Chielini şi Vidal au marcat pentru "Bătrâna Doamnă". "Ner-azzurii" nu au câştigat niciun meci în acest an şi au coborât pe locul şase în clasament. Juventus este lider autoritar în campionat, cu avans de nouă puncte faţă de AS Roma, care are cu un meci mai puţin disputat.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑