Speranţa Nisporeni are în probe trei jucători români. Şi-au arătat abilităţile într-un meci cu Zimbru



Foto simbol: buiucani.md

Speranţa Nisporeni se pregăteşte intensiv de Divizia Naţională! Formaţia antrentă de Cristian Efros are în probe mai mulţi jucători, dintre care trei din România, care au jucat în Liga 1.

FC Speranţa are în probe doi atacanţi români, Bogdan Rusu şi Marco Enciu. Cu echipa din Nisporeni ar putea semna şi fundaşul Alin Şeroni.

Acesta, fiind legimat la Viitorul Constanţa, în noiembrie anul trecut a fost suspendat pentru 16 etape după ce i-a fracturat piciorul unui adversar de la CSU Craiova în urma unei intervenţii dure.

"Vom mai face o analiză şi vom vedea ce nu le-a ajuns în prima repriză. În a doua parte am rămas mulţumit de ei în proporţii de 60 de la sută. Vom analiza evoluţia acestora cu membrii staff-ului tehnic după care vom lua o decizie", a explicat antrenorul echipei Speranţa Cristian Efros.

Toţi cei trei jucători au evoluat în amicalul cu Zimbru, care a avut loc la Stăuceni. Galben-verzii au învins Speranţa cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Jean Mari Amani.

Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute din cauza furtunii. Fotbaliştii au revenit de la cabine peste un sfert de oră şi au continuat să joace pe o ploaie torenţială, însă nici una din echipe nu a mai reuşit să înscrie până la final.

După partidă, antrenorul Zimbrului, Ştefan Stoica a anunţat că la echipa sa vor mai veni câțiva jucători străini. Tehnicianul a confirmat totodată că Alexandru Dedov a plecat de la echipă.

"Campania de transferuri nu s-a încheiat. Mai aşteptăm încă 2-3 jucători. Este mai greu să ajungă pentru că vin din toate colţurile lumii. Ne va lua ceva timp până să vor acomoda la echipă. Una peste alta sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă. Dedov a plecat, însă nu ştiu unde. Este o problemă a conducerii şi nu a antrenorului", a spus antrenorul Zimbru Ştefan Stoica.

În sezonul trecut, Speranta a ocupat locul 3 în Divizia A şi a promovat in Divizia Naţională. Gruparea din Nisporeni a depus actele pentru obţinerea licenţei necesare şi acum aşteaptă răspunsul de la Federaţia de Fotbal.

De partea cealaltă, noua conducerea a Zimbrului a anunţat că echipa se va bate la titlu în noul sezon.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑