Nu s-au speriat că în echipa adversă joacă Lionel Messi. Chile a câştigat Copa America (VIDEO)



 

Nebunie totală în Chile după ce selecţionata pregătită de Jorge Sampaoli a câştigat Copa America! Fanii au sărbătorit până dimineaţă succesul echipei favorite, iar jucătorii au făcut spectacol la Palatul Prezidenţial, alături de şeful statului.

Chile a câştigat Copa America după o finală dramatică cu Argentina, iar succesul a fost sărbătorit la Santiago cu mare fast. Sute de mii de chilieni au ieșit din case și au împânzit străzile orașului, celebrând succesul istoric al echipei naţionale.

Suporterilor ieșiți pe străzi li s-au alăturat și jucătorii, care au venit cu trofeul pentru a-l prezenta publicului. Fotbaliştii au fost în vizită la Palatul Prezidenţial, acolo unde au făcut spectacol chiar alături de şeful statului, Michelle Bachelet.

Chile a câştigat Copa America după ce a învins în finala de la Santiago vicecampioana mondială Argentina. După 120 de minute de joc scorul a fost de 0-0, iar chilienii s-au impus la loviturile de departajare cu 4-1. Penalty-ul decisiv a fost marcat de jucătorul lui Arsenal Londra, Alexis Sanchez.

Chile a câştigat pentru prima dată Copa America. Peru a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins în finala mică Paraguay.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑