Încă un refuz. Messi nu a vrut să primească trofeul pentru jucătorul turneului la Copa America



**VIDEO** Încă un refuz. Messi nu a vrut să primească trofeul pentru jucătorul turneului la Copa America

Argentina a ratat şansa de a pune capăt unei perioade de 22 de ani fără trofeu, vicecampioana mondială fiind învinsă în finala Copei America de Chile, în urma loviturilor de departajare.

Pentru starul "pumelor", Lionel Messi, a fost cea de-a treia înfrângere suferită într-o finală a unui turneu important în tricoul echipei naţionale. Prima a fost în Copa America, în 2007, iar cea de-a doua anul trecut, la Cupa Mondială din Brazilia.

Deşi Argentina a pierdut în ultimul act, prestaţiile avute de Messi de-a lungul competiţiei desfăşurate în Chile îl recomandau pentru titlul de jucător al turneului. Se pare că organizatorii au şi decis astfel, doar pentru ca fotbalistul Barcelonei să refuze premiul.

Potrivit BeIN Sports, argentinianul nu a vrut să primească trofeul pentru cel mai bun jucător de la Copa America, iar organizatorii au decis să nu acorde premiul unui alt fotbalist, ci să-l lase vacant. Este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva, de la introducerea acestui premiu, în 1987.

Sursa citată a surprins şi momentul în care trofeul care ar fi urmat să fie primit de Messi a fost luat de pe podiumul de premiere, acolo unde se afla alături de celelalte trofee individuale acordate la Copa America.

Tot la actuala ediţiei, Messi a refuzat să primească trofeul pentru cel mai bun jucător de pe teren la meciul cu Paraguay, din faza grupelor, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Anul trecut, la Cupa Mondială, Messi a fost desemnat jucătorul turneului, o decizie contestată aproape unanim, dar argentinianul a acceptat premiul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑