Accident ingrozitor la finalul unei curse Nascar din SUA. Momentul in care un pilot s-a lovit de o masina, a zburat in gard si a fost lovita de o alta masina: 5 fani, la spital - VIDEO




Accident infiorator la finalul unei curse Nascar, din Statele Unite. Masina unui pilot s-a lovit de un alt vehicul, a zburat in gardul de protectie, apoi a revenit pe pista si a fost lovita de o alta masina. Sportivul a scapat cu viata, insa 5 fani din tribune au avut nevoie de ingrijiri medicale.

 

Austin Dillon a fost noaptea trecuta cel mai norocos om din lume. El a scapat cu viata dintr-un accident ingrozitor. Dupa un contact cu un adversar, masina lui Dillon a zburat in gardul de protectie, apoi a revenit pe pista si a fost lovita de un alt vehicul. Pilotul a iesit pe picioarele sale pe circuit, in aplauzele spectatorilor. Presa americana anunta ca bucati din masina lui Dillon au nimerit in tribune si au ranit 5 fani, care au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar unul dintre ei a fost transportat la spital. Un cameraman aflat in apropiere, a scapat si el nevatamat. Cursa Nascar de pe Daytona a fost castigata de Dale Earnhardt Jr. El ocupa locul secund in clasamentul general, iar lider este Kevin Harvick.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑