Gerard Pique a confirmat că Cesc Fabregas va rămâne la Barcelona



06 августа 2013

 

Mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas va rămâne la Barcelona. Informaţia a fost confirmată de colegii jucătorului. Fundaşul Gerard Pique a declarat că visul lui Fabregas este să continue să joace pentru clubul catalan.

Chiar dacă Manchester United îl doreşte cu insistenţă pe Fabregas şi a oferit 40 de milioane de euro şi un salariu dublu faţă de cel încasat la Barcelona, mijlocaşul spaniol nu are de gând să părăsească campioana Spaniei.

"Multe echipe sunt interesate de serviciile lui, pentru că este un jucător foarte bun. Pot să confirm că va rămâne la Barcelona. Visul lui este de a juca acasă", a spus fundaşul Barcelonei Gerard Pique.

Jucătorii Barcelonei consideră că venirea lui Neymar la echipă va ajuta mult gruparea catalană.

"Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Când a venit la Barcelona a avut nevoie de timp ca să se adapteze, pentru că a venit la o echipă cu alt stil de joc. Dar talentul lui contează cel mai mult", a spus mijlocaşul Andres Iniesta.

Declaraţiile jucătorilor au fost făcute în Thailanda, acolo unde Barcelona are programat un meci amical cu reprezentativa acestei ţări. De asemenea, "catalanii" vor mai juca un amical cu selecţionata divizionară a Malaeziei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑