Navas, în premieră alături de Iker și Diego. Primul antrenament al verii cu toți jucătorii la Real Madrid



06 августа 2014

 

**VIDEO** Navas, în premieră alături de Iker și Diego. Primul antrenament al verii cu toți jucătorii la Real Madrid

La ședința de pregătire de marți, Carlo Ancelotti i-a avut sub comandă pentru prima dată pe Iker Casillas, Diego Lopez și Keylor Navas, ultimul fiind cel mai proaspăt fotbalist din lotul lui Real Madrid.

La primul antrenament efectuat în tricoul deținătoarei trofeului UEFA Champions League, Navas a purtat o bluză cu mânecă lungă, deși afară temperatura era de circa 34 de grade Celsius, după cum notează spaniolii de la As, care au urmărit cu atenție comportamentul celor 3 goalkeeperi. Casillas a purtat un tricou cu mânecă scurtă, iar Lopez a combinat stilul celorlalți doi: un tricou cu mânecă scurtă pus peste o bluză albă, cu mânecă lungă.

Ședința de pregătire nu a fost deloc lipsit de tensiune, potrivit sursei citate. Fiecare exercițiu și fiecare mișcare au fost urmărite cu atenție de rivalii postului, realizând un adevărat joc psihologic.

Cei trei au intrat pe rând și la joc. S-au format două echipe, iar primii care au intrat pe teren au fost Casillas și Diego Lopez, dar rotațiile au avut loc la fiecare 5 minute, pentru ca staff-ul tehnic să îi vadă pe toți la lucru și pentru a le oferi perioade egale de timp pe teren.

 

10 milioane de euro a costat-o pe Real Madrid transferul lui Keylor Navas de la Levante.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑