River Plate a învins echipa mexicană Tigres şi a caştigat Copa Libertadores



06 августа 2015
Foto: news.yahoo.com

River Plate a câştigat Copa Libertadores în faţa echipei Tigres şi a cucerit trofeul după o pauză de 19 ani. Gruparea din Argentina s-a impus cu 3-0, iar suporterii au creat o adevărată nebunie pe străzile din Buenos Aires.

River Plate a remizat cu Tigres, scor 0-0, în prima manşă din finala Copei Libertadores, iar în cea de-a doua a avut nevoie de 45 de minute pentru a marca. Lucas Alario a deschis scorul pentru argentinieni.

În repriza secundă, River Plate a marcat două goluri în patru minute. Mai întâi, Carlos Sanchez a transformat un penalty, în timp ce Ramiro Funes Mori a stabilit scorul final de 3-0.

Astfel River Plate a câştigat Copa Libertadores pentru a treia oară în istorie şi pentru prima dată din 1996.

"Sunt fericit şi mândru că fac parte din această echipă, deoarece performaţa pe care am obţinut-o chiar este una frumoasă. Adevărul este că ai pentru ce te bucura", a declarat portarul echipei River Plate, Julio Cesar Chiarini.

Fanii echipei argentiniene au sărbătorit cu focuri de artificii trofeul câştigat de "milionari".

River Plate a ajuns până în finala Copei Libertadores cu noroc. După ce nu au reuşit să ajungă în faza sferturilor, River Plate a acces în runda următoare, deoarece Boca Juniors a fost descalificată din cauza incidentelor provocate de fanii săi din timpul meciul cu echipa antrenată de Marcelo Gallardo din cadrul aceluiaşi turneu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑