Ucraina - Belarus 3-1. Victoria păstrează speranțele de calificare pentru ucraineni



06 сентября 2015

 

**VIDEO** Ucraina - Belarus 3-1. Victoria păstrează speranțele de calificare pentru ucraineni

Ucraina a învins-o fără drept de apel pe Belarus la Lvov, cu scorul de 3-1, în etapa a 7-a a Grupei C din preliminariile Campionatului European din 2016. Victoria păstrează speranțele de calificare pentru formația antrenată de Mikhail Formenko.

Gazdele au marcat toate golurile în prima repriză, prin Kravets (7), Yarmolenko (30) și Konoplyanka (40 - din penalty), dar au terminat meciul în 10 oameni. Reușita oaspeților a fost semnată de Kornilenko (62 - din penalty).

Gazdele au avut o primă repriză excepţională. Atacanţii lui Dinamo Kiev nu i-au dezamăgit pe fanii naţionalei. Artem Kravets a deschis scorul încă din minutul 7. Coechipierul său de la campioana Ucrainei, Yarmolenko, a dublat avantajul echipei pregătite de Mikhail Fomenko. Prima repriză s-a terminat perfect pentru gazde. Arbitrul le-a acordat penalty în minutul 39. Konoplyanka, noul atacant al Sevillei, a transformat pentru 3-0.

Ucrainenii au jucat relaxaţi după pauză, datorită avantajului obţinut în prima parte. Oaspeţii au marcat golul de onoare după ce arbitrul le-a acordat şi lor penalty. Sergey Kornilenko a transformat lovitura de la 11 metri şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru Ucraina.

Gazdele au terminat în 10. Garmash a primit al doilea galben în prelungiri şi a fost eliminat. Mijlocaşul va fi suspendat pentru meciul din deplasare cu Slovacia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑