Muntenegru - Lichteinstein 2-0. Victoria care le-a reaprins gazdelor speranțele la calificare06 сентября 2015

 

**VIDEO** Muntenegru - Lichteinstein 2-0. Victoria care le-a reaprins gazdelor speranțele la calificare

Muntenegru a păstrat diferenţa de trei puncte faţă de Rusia şi mai speră la un loc de baraj, după victoria de la Podgorica, în faţa Lichtensteinului, echipă care a încurcat-o în tur.

Cu acelaşi număr de puncte ca şi adversarii lor, 5, muntenegrenii s-au întrecut în ratări în prima repriză: Jovetic (9) şi Başa (23) au trimis pe lângă poartă, iar Vucinic a fost blocat de Jehle (28)

Fără spectatori, din cauza problemelor de la partida cu Rusia, pierdută la masa verde, gazdele au trebuit să aştepte până aproape de pauză pentru a deschide scorul: Jovetic a creat perfect o fază pentru finalizarea lui Beciraj (38).

Rolurile aveau să se inverseze în repriza a doua: Beciraj i-a pasat decisiv atacantului de la Inter, pentru 2-0 (56). Muntenegru mai are şanse doar teoretice de a mai prinde locul doi, dar păstrează şanse la baraj.

Muntenegru - Lichteinstein 2-0
Au marcat: Beciraj 38, Jovetic 56

Muntenegru: Poleksic - Savic, Basa, Tomasevic, Volkov - Boljevic, Vukcevic - Marusic (Zverotic 68), Jovetic (Mugosa 69), Beciraj - Vucinic (Damjanovic 59)
Selecționer: Branko Brnovic

Lichteinstein: Jehle - Yildiz, Frick, Kaufmann, Rechsteiner - Christen, Buchel (Gubser 86), Polverino, Wieser (Salanovic 66), Burgmeier (Kieber 76) - Hasler
Selecționer: Rene Pauritsch

Clasament Grupa G

></strong></p>          </div>
                  <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

 • за год
 • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑