Didier Drogba a marcat un hat-trick la primul meci ca titular în campionatul american



06 сентября 2015

**VIDEO** Didier Drogba a marcat un hat-trick la primul meci ca titular în campionatul american

Ivorianul Didier Drogba a avut nevoie de două meciuri pentru a reuși primul său hat-trick în Major League Soccer, acolo unde evoluează pentru canadienii de la Montreal Impact.

Folosit în premieră titular, Drogba a avut o prestație excelentă în disputa pe care echipa sa a câștigat-o cu 4-3 în fața celor de la Chicago Fire, formație care l-a avut în componență în primele 75 de minute și pe românul Răzvan Cociș. Meciul a fost arbitrat de canadianul de origine română, Silviu Petrescu.

Drogba debutase la Montreal în urmă cu două săptămâni, când a fost trimis pe teren în ultima jumătate de oră a disputei cu Philadelphia Union. Atunci ivorianul nu a putut să-și ajute echipa să evite înfrângerea, însă s-a revanșat în fața echipei lui Cociș.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Fostul atacant al lui Chelsea a deschis scorul în minutul 27, finalizând din 6 metri. Oaspeții au egalat 9 minute mai târziu din penalty, prin Larentowicz. Până la pauză aveau să se mai înscrie încă două goluri, câte unul de fiecare parte. Mai întâi Lefevre a punctat pentru gazde în minutul 42, iar replica oaspeților a venit imediat, prin Gilberto.

Chicago Fire a trecut în avantaj la un sfert de oră de la reluare, Igboananike fiind autorul golului. Echipa lui Drogba a avut nevoie de doar 6 minute pentru a întoarce scorul. Ivorianul a reușit o dublă (minutele 61 și 65), iar Montreal s-a impus cu 4-3 și a urcat pe locul 6 în Conferința de Est, acolo unde echipa lui Cociș este ultima.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑