Show în Champions League! Real şi United s-au calificat în optimi, iar Şahtior are şanse foarte mari să le urmeze exemplul



06 декабря 2013

 

28.11.2013 16:42

Real Madrid şi Manchester United s-au calificat aseară în optimile Ligii Campionilor. Galacticii au învins cu 4 la 1 echipa Galatasaray Istanbul, iar englezii au umilit cu 5 la 0 formaţia Bayer Leverkuzen. În Ucraina, Sahtior Donetk a avut o evoluţie fantastică şi a câştigat cu 4 la 0 duelul cu Real Sociedad.

Real Madrid a evoluat cu un jucător mai puţin în teren încă din minutul 26, însă asta nu a contat. Gareth Bale a marcat primul gol in minutul 37.

Umut Bulut a egalat la faza următoare. Pentru turci dezastrul a urmat în repriza secunda. Arbeloa, Di Maria şi Isco au marcat cate un gol, iar Real a învins în final cu 4 la 1. Marele absent din lotul gazdelor a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul este accidentat, iar aseară a urmărit meciul din tribune alături de supercampionul din K1, Badr Hari. Partida transmisă de Canal 3 a fost urmărită de zeci de microbişti la o halbă de bere în localurile din Chişinău.

Organizatorii au pregătit diferite concursuri pentru fanii, iar cei care au ghicit scorul final au plecat acasă cu multă bere.

În celalalt meci al grupei, Juventus Torino a câştigat cu 3 la 1 partida de acasă cu FC Copenhaga. Eroul gazdelor a fost Arturo Vidal, care a marcat golurile torinezilor. Juventus ocupa poziţia secundă în grupă, având cu doua puncte mai mult decât Galatasaray. Cele doua echipe se vor întâlni intr-un meci direct la Istanbul în ultima etapă.

În grupa A, Manchester United a distrus cu 5 la 0 in deplasare echipa Bayer Leverkuzen si si-a asigurat un loc in optimi.
Englezii au condus la pauza cu 2 la 0 după golul marcat de Valencia şi autogolul lui Spahic. În repriza secundă, Evans, Smalling şi Nani au pus şi ei umărul la umilinţa germanilor. În celălalt meci al grupei, Şahtior Donetk s-a distrat acasă cu spaniolii de la Real Sociedad, reuşind să învingă cu 4 la 0. Luiz Adriano a deschis scorul până la pauza, iar în repriza secundă recitalul ucrainenilor a urmat cu încă 3 goluri, cel mai frumos fiind reuşit de Douglas Costa.

Şahtior ocupă locul secund în grupă, având cu un punct mai mult decât Bayer şi cu trei mai puţin decât Manchester. În ultima etapă, echipa lui Mircea Lucescu va întâlni în deplasare formaţia Manchester United.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑