Lokomotiv Moscova a devenit lider în campionatul Rusiei



06 декабря 2013

 

Formaţia pregătită de fostul antrenor de la Sheriff Tiraspol, Leonid Kuciuk a trecut aseară cu 3 la 1 de Kuban Krasnodar şi a urcat pe primul loc.

Kuciuk a câştigat şase campionate ale Moldovei cu Sheriff, iar acum este favorit la titlu şi în Rusia. Jucătorii de la Lokomotiv au decis soarta meciului în primele 30 de minute, după ce au marcat de trei ori.

Golul de onoare pentru Kubani a fost marcat de fostul star de la Liverpool, Djibrille Sisse. În urma acestei victorii, Lokomotiv a urcat pe primul loc în clasament, cu un avans de două puncte faţă de Zenit.

Festival de goluri şi în campionatul Italiei! Napoli s-a impus cu 4 la 2 în meciul cu Lazio Roma, şi a obţinut prima victorie după două înfrângeri consecutive. Foştii galactici, Higuain şi Calejon au marcat trei dintre cele patru goluri ale "Azzurri-lor".

Napoli a câştigat la Roma după o pauză de cinci ani şi ocupă locul trei în clasament, la saşe puncte în spatele liderului Juventus Torino. Într-un alt meci, Fiorentina s-a impus cu 4 la 3 la în partida cu Hellas Verona. După primele 15 minute, tabela indica un scor halucinant de 2 la 2. Iturbe şi Valero au marcat câte un gol de generic.

Fiorentina a condus cu 4 la 2, iar Verona a redus din hanicap pe final de meci. Echipa din Florenţa ocupă locul cinci în clasament, devansând-o cu 5 puncte pe urmăritoarea Hellas.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑