MM: "Jucătorul meciului a fost Bourceanu! Pintilii e indispensabil"



06 декабря 2013

 

Steaua mai are doar doi pași până la cucerirea unui nou trofeu. Trupa roș-albastră este una dintre cele 4 semifinaliste din Cupa României, după victoria cu 2-0, obținută în sferturi, în fața Oțelului. (DETALII AICI).

Managerul Stelei, MM Stoica, este încântat de performanța realizată de echipa sa și așteaptă meciuri grele în următoarea fază a competiției. Finalistele acestei ediții vor fi cunoscute după disputarea "dublelor" de calificare, în sistem tur-retur, în lunile martie și aprilie. 

"E o realizare pentru că anul trecut nu am ajuns până aici, am fost eliminați în optimi. Sunt cele mai bune echipe din România calificate în semifinale. La Dinamo se simte un reviriment. Indiferent cum se vor repartiza semifinalele, vor fi meciuri echilibrate", a spus conducătorul roș-albaștrilor, la finalul meciului cu Oțelul. 

Mihai Stoica a ținut să îl evidențieze pe căpitanul echipei din Ghencea, însă a avut cuvinte de laudă și pentru ceilalți jucători din lotul campioanei.

"A fost o diferență mare între cele două reprize. În prima am ajuns greu la poartă, dar în a doua am început foarte bine, Râpă a intrat după o perioadă lungă de absență. Jucătorul meciului a fost Bourceanu, a jucat la cel mai bun randament al său.

Pintilii este un jucător indispensabil, chiar dacă Prepe a jucat foarte bine, el poate să fie folosit pe orice post. A fost foarte bun și azi și este într-o formă foarte bună", a mai spus managerul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑