S-a dat start Turneului celor Sase Natiuni. In prima zi, Anglia a invins Scotia, iar Franta a castigat in fata Italiei - VIDEO



07 февраля 2016

S-a dat start uneia dintre cele mai mari competitii de rugby din lume. In prima zi a Turneului celor Sase Natiuni, Anglia a invins, in deplasare, Scotia, cu 15 la 9, iar Franta a castigat, la Paris, in fata Italiei, scor 23 la 21.

 

Anglia, de 4 ori castigatoare a Turneului celor Sase Natiuni, s-a descurcat de minune la Edinburgh. Scotienii au luptat pentru ca tabela de scor sa nu arate dezastruos, ceea ce pana la pauza au reusit sa faca. In repriza secunda, insa, englezii au dominat. 

Astfel, Anglia a castigat cu 15 la 9 si a inceput in forta o noua editie a Turneului celor Sase Natiuni. Intre timp, Franta a smuls dramatic victoria in partida jucata la Paris cu Italia, scor 23 la 21. 

Franta a cucerit trofeul suprem de 5 ori, in trecut. Turneul celor Sase Natiuni se desfasoara anual si este intitulat neoficial Campionatul European la rugby. Echipele participante sunt Irlanda, Tara Galilor, Franta, Anglia, Italia si Scotia. Formatiile joaca intre ele cate un meci, iar campioana devine cea care acumuleaza cele mai multe puncte in grupa. Anul trecut, titlul a fost cucerit de Irlanda. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑