Andy Murray a revenit în competiţii, după o pauză de o lună



07 августа 2014
www.telegraph.co.uk

Andy Murray a revenit în competiţii, după o pauză de o lună, timp în care a fost accidentat. Scoţianul s-a calificat în turul trei la turneul canadian Rogers Cup, după ce a trecut de tânărul Nick Kyrgios cu un dublu 6-2.

După o pauză îndelungată, Andy Murray a simţit din nou gustul victoriei. Tenismanul britanic l-a învins în primul meci de la Rogers Cup pe australianul Nick Kyrgios, după o partidă pe care a dominat-o cap coadă, scor 6-2, 6-2.

"Cred că am jucat bine în acest meci. Nu am comis greşeli, m-am mişcat bine. A fost un meci bun, având în vedere că este primul meci după ce am revenit pe teren după cinci luni. Deci sunt fost foarte fericit", a spus tenismenul.

Ultimele 12 luni au fost cu ghinion pentru Andy Murray. În septembrie 2013, acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la spate, iar durerile au dispărut abia acum. În iunie, Murray a fost nevoit să-şi schimbe antrenorul, după ce a reziliat contractul cu Ivan Lendl.

Timp de doi ani cât a colaborat cu Lendl, scoţianul a obţinut cele mai mari performanţe din carieră. Acesta a reuşit să câştige turneele de la Wimbledon, US Openul şi Australian Open.

Murray va juca în turul trei de la Rogers Cup împotriva lui Richard Gasguet, astăzi cu începere de la ora 21:30.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑