AC Milan - Chivas Guadalajara 3-0. Prima victorie, în ultimul amical din SUA



07 августа 2014

**VIDEO** AC Milan - Chivas Guadalajara 3-0. Prima victorie, în ultimul amical din SUA

AC Milan a încheiat cu o victorie turneul amical desfășurat în SUA. Miercuri seară, "diavolii" lui Filippo Inzaghi au câștigat cu 3-0 în fața mexicanilor de la Chivas Guadalajara.

Golurile rossonerilor au fost marcate de M'Baye Niang (20), Mario Balotelli (38) și Giampaolo Pazzini (72), în fața unei formații aflate în plin campionat. Chivas a disputat deja două etape în campionatul Apertura, adunând 4 puncte.

În prima repriză, italienii au jucat îmbrăcați cu tricourile albe, de deplasare, iar în partea a doua au folosit echipamentul pentru teren propriu,cu dungi negre și roșii, pentru a se deosebi mai ușor de mexicani.

A fost prima victorie a milanezilor în turneul american. În competiția amicală International Champions Cup, "diavolii" pierduseră toate cele 3 meciuri: 0-3 cu Olympiacos (VIDEO și DETALII AICI), 1-5 cu Manchester United (VIDEO și DETALII AICI) și 0-2 cu Liverpool (VIDEO și DETALII AICI).

Vineri, AC Milan va reveni în Italia, unde va intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon de Serie A.

Echipa lui AC Milan la amicalul cu Chivas:

Abbiati (64 Agazzi) - Abate, Alex (64 Zapata), Mexes (73 Bonera), Albertazzi - Poli (64 Essien), Cristante, Muntari (64 Saponara), Honda (73 Menez) - Balotelli (46 Pazzini), Niang (73 Mastour);
Antrenor: Filippo Inzaghi;

Serie A se vede și în acest sezon la Digi Sport. Noul an competițional debutează pe 30 august, cu meciul dintre Chievo Verona și campioana Juventus, programat de la ora 19:00. În prima etapă, AC Milan joacă pe teren propriu cu Lazio.



PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑