EXCLUSIV Luchin a fost testat medical de Steaua timp de două zile! Controlul n-are nicio legătură cu viza anuală



07 августа 2014

 

**EXCLUSIV** Luchin a fost testat medical de Steaua timp de două zile! Controlul n-are nicio legătură cu viza anuală

Cei de la Steaua au fost de acord cu pretențiile financiare ale lui Luchin, dar l-au și supus unor teste medicale amănunțite. Nu întâmplător, prezentarea fundașului s-a amânat pentru sâmbătă.

Srgian Luchin a devenit jucătorul Stelei, după mai multe zile de negocieri purtate atât între fotbalist și club, cât și între oficialii roș-albaștrilor și cei ai bulgarilor. Costel Gâlcă și l-a dorit mult pe internaționalul român, Gigi Becali a fost de acord cu mutarea (DETALII AICI), dar finanțatorul le-a și transmis celor din conducere să fie foarte atenți la starea de sănătate a fundașului, dacă tot va scoate atâția bani din buzunar.

În consecință, Luchin a fost supus unor teste medicale multiple, chiar dacă Srgian are meciuri oficiale jucate pentru Botev în actuala stagiune. Miercuri, fotbalistului i-au fost recoltate probe de sânge la Medsana, după care au urmat teste pentru inimă la Spitalul Militar din București. Ziua s-a încheiat cu teste fizice, pe care Luchin le-a dat la stadion, precum și cu un RMN la ambii genunchi, care a fost făcut la o altă clinică privată.

Toate aceste teste, care au fost făcute exclusiv pentru ca Steaua să se asigure că Luchin n-are absolut nicio problemă medicală, n-au nicio legătură cu cele necesare pentru obținerea vizitei medicale și, implicit, a dreptului de joc în Liga 1.

Aceste ultime teste, de la Institutul Național de Medicină Sportivă, au fost făcute joi dimineață și cum rezultatele sunt foarte bune, oficialii Stelei au decis ca vineri să aibă loc prezentarea oficială a lui Luchin, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 3, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑