Dinamo Moscova a obţinut o victorie de zile mari în Campionatul Rusiei, după ce a învins ŢSKA Moscova



07 октября 2013

 

Dinamo Moscova a obţinut o victorie de zile mari în Campionatul Rusiei. Echipa antrenată de românul Dan Petrescu şi moldoveanul Emil Caras a învins campioana în exerciţiu, ŢSKA Moscova, cu scorul de 2-0. Într-un alt meci, Anji Mahacikala a fost învinsă de Rubin Kazan cu 1-5.

După o primă repriză fără goluri, Dinamo a deschis scorul în meciul cu ŢSKA Moscova în minutul 57, prin Christian Noboa. Gazdele au stabilit rezultatul final de 2-0 în ultimele minute ale partidei, prin atacantul naţionalei Rusiei, Alexandr Kokorin. Dinamo a obţinut astfel a doua victorie consecutivă în Premier Liga, în timp ce campioana ŢSKA nu a învins şi nici nu a marcat în ultimele patru etape.

Portarul moldovean Ilie Cebanu a fost din nou titular la Tom Tomsk, însă nu şi-a putut salva echipa de la înfrângere. Echipa din Siberia a pierdut partida de pe teren propriu cu Zenit Sank-Petersburg, scor 0-3. Pentru oaspeţi au marcat Hulk, Danny şi Witsel. Atacantul naţionalei Moldovei, Eugen Sidorenco nu a fost nici măcar rezervă la gazde. Într-un alt meci, Spartak Moscova a remizat în deplasare cu Terek Groznîi, scor 0-0.

După 12 etape, Zenit este lider cu 29 de puncte. Lokomotiv Moscova ocupă poziţia secundă, având cu cinci punte mai puţine. Spartak este pe locul trei, fiind urmată de ŢSKA, FC Krasnodar, Amkar şi Dinamo Moscova.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑