Rayo - Sevilla 0-1. Andaluzii își consolidează locul 4 după al 10-lea gol stagional reușit de Bacca



07 декабря 2014

 

**VIDEO** Rayo - Sevilla 0-1. Andaluzii își consolidează locul 4 după al 10-lea gol stagional reușit de Bacca

Sevilla continuă revenirea după o lună noiembrie dezamăgitoare - s-a impus în deplasare cu Rayo Vallecano și și-a consolidat locul patru în Spania. Oaspeții au terminat meciul în 10 oameni și au încasat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene.

Andaluzii au deschis scorul după doar opt minute, când Amaya și portarul Cristian Alvarez nu s-au înțeles la un balon lung al lui Pareja, iar Bacca a profitat și a marcat al zecelea său gol în acest sezon.

Vitolo putea mări diferența 11 minute mai târziu, din pasa excelentă a lui Reyes, însă Alvarez a reușit să blocheze (19). Prima ocazie notabilă a madrilenilor a venit la șutul din lovitură liberă al lui Kakuta, care a trimis însă pe direcția lui Beto (37).

Gazdele au trecut pe lângă egalare cu șase minute înainte de final - Manucho a fost găsit cu o centrare excelentă în careul Sevillei, dar a trimis peste (84). S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Unai Emery, care își păstreaza pentru cel puțin încă o rundă locul patru în Spania, loc de UCL.

Rayo (4-2-3-1): Alvarez - Quini, Antonio Amaya, Ba, Insua - Raul Baena, Roberto Trashorras - Aquino, Bueno, Kakuta - Leo Baptistao. Antrenor: Paco Jemez

Sevilla (4-2-3-1): Beto - Coke, Pareja, Daniel Carrico, Diogo Figueiras - Krychowiak, M'Bia - Reyes, Banega, Vitolo - Bacca. Antrenor: Unai Emery

Eliminat: Carrico (87)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑