Reghecampf a revenit victorios: Steaua a batut cu 2 la 0 Universitatea Craiova - VIDEO



07 декабря 2015

A revenit si a castigat. Steaua a batut cu 2 la 0 Universitatea Craiova, cu antrenorul Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica. Acesta s-a intors, recent, la campioana Romaniei. Fundasul Paul Papp a fost autorul unui gol de senzatie in meciul de aseara.

 

Fanii stelisti au asteptat golul aproape 81 de minute, dar a meritat. Paul Papp a sutat impecabil de la 35 de metri. Steaua a marcat imediat golul de 2 la 0, prin Tade, care a profitat de pasa lui Adi Popa. Ros-albastrii au castigat greu meciul cu Universitatea Craiova si ocupa locul 4 in campionat, cu 34 de puncte.

 

Astfel, noul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, a inceput tare al doilea mandat pe banca echipei. El a mai pregatit-o pe Steaua intre anii 2012 si 2014, reusind sa castige titlul de 2 ori. Lider in Romania este Astra Giurgiu, cu 42 de puncte.

 

Tot aseara, baietii lui Marius Sumudica au remizat pe terenul gruparii CSMS Iasi, scor 1 la 1, intr-o partida jucata pe o ceata deasa, cu vizibilitate redusa. Denis Alibec a inscris pentru Astra, iar Vasile Gheorghe a punctat pentru ieseni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑