Noi schimbari pe podiumul din Italia. Fiorentina, la un punct in spatele liderului Inter Milano dupa ce a batut-o pe Udinese - VIDEO



07 декабря 2015

O noua etapa incinsa in Campionatul Italiei. Fiorentina a castigat meciul cu Udinese, scor 3 la 0, si este la un punct in spatele liderului Inter Milano. Tot aseara, moldoveanul Artur Ionita a fost atacant pentru clubul Verona.

 

Noul antrenor al echipei Verona, Luigi Delneri a preferat un sistem 4-4-2 in meciul de aseara cu Empoli. Moldoveanul Artur Ionita a fost atacant secund, in spatele varfului Luca Toni. Verona a atacat mult si a ratat numeroase ocazii. Oaspetii au fost mai grijulii si au inscris in minutul 61, prin Costa. A fost suficient pentru ca Empoli sa castige meciul. Verona ramane pe ultimul loc in Campionatul Italiei. Formatia lui Artur Ionita are 6 remize si 9 infrangeri in 15 etape. Tot aseara, Fiorentina a invins, pe teren propriu, gruparea Udinese, cu scorul de 3 la 0. 

 

Fiorentina a urcat pe locul secund in clasament, cu 32 de puncte. Liderul campionatului, Inter Milano, are 33 de puncte. Intr-o alta partida, Napoli a cedat surprinzator in fata celor de la Bologna, in deplasare, scor 2 la 3. Destro a fost eroul gazdelor, cu o dubla. 

 

La oaspeti, Higuain a marcat de 2 ori pe final, insa Napoli nu a reusit sa salveze meciul. Napoletanii au cazut pe locul 3 in campionat si sunt acum la un punct in spatele Fiorentinei si la doua in spatele echipei Inter.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑