Granada - Sevilla 1-2. Trupa lui Emery, învingătoare în derby-ul andaluz din Cupă, cu un pas în ”sferturi”



**Granada - Sevilla 1-2.** Trupa lui Emery, învingătoare în derby-ul andaluz din Cupă, cu un pas în ”sferturi”

Sevilla a câștigat cu 2-1 pe terenul Granadei în turul optimilor de finală din Cupa Spaniei. Returul este programat miercuri, în direct la Digi Sport 1, de la ora 23:00.

Sevilla s-a impus pe terenul Granadei în turul optimilor de finală ale Cupei Regelui Spanei. Oaspeții puteau deschide scorul în minutul 4, însă reluarea lui Deulofeu a fost deviată, pe rând, de Mainz și Roberto, iar mingea a lovit transversala. Tot Deulofeu a avut șansa golului peste nouă minute, dar șutul său a fost reținut de Roberto.

Până la urmă, jucătorul împrumutat de Barcelona a înscris în minutul 32, atunci când a reluat din apropiere o minge şutată în bară de Gameiro. Până la pauză, Granada a irosit cu nonşalanţă o ocazie mare, prin nigerianul Success.

La opt minute de la reluare, Gameiro a profitat de o respingere greşită a apărării adverse şi a dublat avantajul oaspeţilor. Iago Aspas putea mări de două ori avantajul Sevillei, însă Roberto s-a opus de fiecare dată. În prelungiri, Lass Bangoura a marcat golul care menţine speranţele de calificare ale Granadei în returul de pe Ramon Sanchez Pizjuan. Partida va fi în direct la Digi Sport 1 miercuri, de la ora 23:00.

A fost al patrulea meci al Sevillei pe noul stadion al Granadei, Nuevo Los Carmenes, și nu a pierdut aici niciodată: trei victorii și un egal.

ECHIPELE

Granada: Roberto - Nyom, Mainz, Babin, Foulquier - Iturra, Sissoko (Bangoura, 61) - Hector Yuste (Marreh, 53), Eddy Pascual, Riki (Aboagye, 74) - Isaac
Antrenor: Joaquin Caparros

Sevilla: Sergio Rico - Fernando Navarro, Pareja (Kolodziejczak, 75), Arribas, Figueiras - Banega (Iago Aspas, 62), Iborra - Krychowiak, Vitolo (Aleix Vidal, 66), Deulofeu - Gameiro
Antrenor: Unai Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑