Transfer iminent pentru Andone? ”Când ți se înnoiește contractul, înseamnă că au o ofertă bună pentru tine”



 

Transfer iminent pentru Andone? **”Când ți se înnoiește contractul, înseamnă că au o ofertă bună pentru tine”**

Florin Andone și-a prelungit contractul cu Cordoba, urmând a îmbrăca tricoul alb-verde până în 2018. Cu salariul mărit și cu clauza de reziliere majorată de la 6 la 10 milioane de euro - urmând a deveni 20 de milioane în cazul promovării în prima ligă -, Andone a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lotul Cordobei.

Gică Craioveanu, fostul fotbalist al lui Getafe, Real Sociedad și Villarreal, în prezent analist tv și radio în Spania, e convins, însă, că în spatele prelungirii contractului atacantului român se află o ofertă iminentă pentru internaționalul român.

”Eu sunt un vulpoi bătrân la fotbal. În momentul în care înnoiești un contract, e pentru că președintele are ofertă bună pentru tine. Clauza de reziliere e foarte-foarte importantă pentru un club modest, în cazul ăsta, cum e Cordoba.

Urmează ca o echipă să-i facă o ofertă clubului, una importantă și, bineînțeles, și lui. Se vorbește mult că ar avea oferte din campionatul englez. Eu prefer să joace în Spania, e mai plăcut, e un campionat în care poți să-ți demonstrezi mai bine calitățile. Mie îmi place fotbalul frumos, elegant, cu spectacol, cu multe ocazii de gol. Parcă în Anglia în ultimul timp nivelul a coborât, a scăzut destul de mult”, a declarat Craioveanu, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Andone este în vizorul a două echipe engleze, Brighton și Southampton, dar pe urmele sale sunt și câteva echipe din Primera Division, printre care Betis, Malaga, Getafe, Espanyol sau Sevilla. Craioveanu este convins că, în cazul unei oferte avantajoase pentru club, Cordoba îl va vinde imediat, în ciuda faptului că andaluzii susțin public că vor să facă tot posibilul să-l păstreze.

„Eu cred că dacă va avea oferta pe masă, președintele Cordobei îl va vinde imediat”, a spus Gică Craioveanu, care îl vede pe atacantul de 23 de ani o soluție foarte bună pentru Iordănescu:

„Eu zic că e o opțiune importantă pentru echipa națională. L-ați văzut cu Italia, cu Finlanda. Andone e un jucător bătăios. Poate nu are calitățile lui Marica sau Bogdan Stancu, dar e un jucător extraordinar de bătăios. Nu îi e frică de absolut nimeni. El s-a bătut cu Pepe, l-a mușcat pe Pepe de cap. El când intră pe teren, joacă. Își face treaba extraordinar de bine”.

Sursa foto: Marca

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑