Denver a castigat editia jubiliara cu numarul 50 a finalei fotbalului american, Super Bowl - VIDEO



08 февраля 2016
 width=
Denver a castigat editia jubiliara cu numarul 50 a finalei fotbalului american, Super Bowl. In meciul decisiv, Broncos a invins-o pe Carolina cu scorul de 24 la 10. Un bilet in tribune la finala ajungea sa coste pana la 5 mii de dolari pe piata neagra.

 

Show-ul multasteptat de iubitorii fotbalului american s-a dat pe stadionul din Santa Clara,  California, iar in tribune au fost peste 71 de mii de fani. Asta desi biletele ajungeau sa coste pana la 5 mii de dolari pe piata neagra. Denver Broncos a facut legea pe teren din primele minute. Liderul echipei, Peyton Manning, dar si apararea au jucat fantastic.

 

La pauza mare a fost 13 la 7 in favoarea echipei Denver. Mai tarziu, avansul formatiei a continuat sa creasca, iar Carolina Panthers a reusit doar un gol, prin care a redus din diferenta. Prea putin, insa. Denver a castigat clar, scor 24 la 10, si s-a incoronat campioana ligii fotbalului american. 

 

Liderul echipei Denver Broncos, Peyton Manning, a devenit cel mai varstnic quarterback din istorie, care castiga titlul. A facut-o la 39 de ani si 320 de zile.  Editia cu numarul 50 a Super Bowl-ului a avut si un pret halucinant la publicitate, difuzata in pauzele meciului 5 milioane de dolari pentru un video de 30 de secunde.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑