Franța - Belgia 3-4. Gazdele EURO 2016 nu mai luaseră 4 goluri acasă din 1982! "Dublă" a lui Fellaini



 

**VIDEO** Franța - Belgia 3-4. Gazdele EURO 2016 nu mai luaseră 4 goluri acasă din 1982!

Franța și Belgia au făcut spectacol la Paris, într-un super amical transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Oaspeții s-au impus cu 4-3 pe Stade de France, fieful "Cocoșilor Galici", care vor fi gazdele Campionatului European din 2016.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 17, prin Marouane Fellaini. Până la pauză, tot mijlocașul lui Manchester United a majorat avantajul selecționatei lui Wilmots, după ce a reluat cu capul mingea trimisă de Alderweireld (42).

Scorul a luat proportii după pauză. În minutul 50, Naingollan l-a învins pe Lloris cu un șut superb, în diagonală, de la circa 25 de metri. Franța a redus din handicap după un penalty comis de Lombaerts și transformat de Valbuena (53). După doar un minut, Belgia a refăcut avantajul de 3 goluri, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, executată de Hazard (54).

Finalul partidei a mai adus două goluri, ambele în poarta lui Courtois. Mai întâi, Nabil Fekir a marcat la capătul unei faze create de N'tep - ambii intrați pe parcursul reprizei secunde - pentru ca, în prelungiri, Payet (90) să stabilească scorul final, Franța - Belgia 3-4. 

Rezultatul, venit cu un an înaintea Campionatului European la care "Cocoșii Galici" sunt calificați în calitate de gazde, îi arată selecționerului francez Didier Deschamps că mai are mult de muncă.

Din 1982 nu mai primise Franța 4 goluri pe teren propriu. Atunci, a pierdut un amical cu Polonia, scor 0-4 (31 august).

A fost a doua înfrângere consecutivă suferită de Les Bleus pe Stade de France, după cea cu Brazilia (1-3), din luna martie. Acest lucru s-a mai întâmplat în 2010 (0-2 cu Spania și 0-1 cu Belarus) și în 2012-2013 (0-1 cu Japonia și 1-2 cu Germania).

Echipele:

Franța: Lloris - Sagna, Varane, Koscielny, Tremoulinas - Cabaye (45 Payet), M. Sissoko, Matuidi - Valbuena (73 Fekir), Griezmann (45 Lacazette) - Giroud (80 N'tep);
Antrenor: Didier Deschamps;

Belgia: Courtois - Alderweireld, Denayer (85 Dendoncker), Lombaerts, Vertonghen - Nainggolan, Witsel (81 Dembele), Fellaini (77 Chadli) - Mertens (59 Ferreira-Carrasco), Benteke (59 Lukaku), Hazard;
Antrenor: Marc Wilmots.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: lequipe.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑