SURPRIZĂ! Francezii au confecţionat statui marilor jucători Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi



Foto: hiilkubad.com
Nu doar fotbaliştii, antrenorii şi suporterii se pregătesc de turneul final al Campionatului European. Francezii au confecţionat statui marilor jucători Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi le-au plasat la Muzeul Grevin din capitala Paris. Sculptura lui Messi reprezintă bucuria argentinianului după un gol marcat.
"Cel mai greu a fost de redat zâmbetul, deoarece trebuia să găsesc imagini cu faţă, întrucât jucătorul nu a fost lângă mine în timpul lucrului. Am folosit fotografii cu zâmbetul şi expresiile emoţionale", a menţionat Elisabeth Cibot, sculptor.
Statuia lui Ronaldo pare să fie mai liniştită decât cea a lui Messi. Portughezul este îmbrăcat în echipamentul naţionalei ţării sale, zâmbeşte şi ţine în braţe o minge.
"Ronaldo este îmbăcat în tricoul Portugaliei, deoarece el va purta acest echipament în timpul EURO. Pentru noi este important să avem statuile acestor fotbalişti, deoarece am avut multe solicitări atât de la publicul francez, cât şi de la cel internaţional", a declarat directorul executiv de la Muzeul Grevin, Yves Delhommeau.
Pe lângă cele ale lui Messi şi Cristiano Ronaldo, la muzeul Grevin suporterii mai pot vedea și statuile altor fotbalişti emblematici - Pele, Zlatan Ibrahimovic sau Fabien Barthez.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑