Daniel Niculae: "Dacă Rapid continuă așa, sfârșitul e aproape. S-au reușit lucruri extraordinare cu amatorism"



 

**VIDEO** Daniel Niculae:

Rapid este în continuare pe marginea prăpastiei, în opinia lui Daniel Niculae, care a jucat un retur și un play-off în Liga a 2-a alături de giuleșteni și a participat la cea de-a șasea promovare pe prima scenă din istoria clubului alb-vișiniu (după cele din 1952, 1955, 1975, 1983 și 1990).

"Dacă nu vine cineva cu bani, în câteva luni punem lacătul", spune Daniel Niculae (31 de ani), care este din ce în ce mai pesimist cu privire la viitorul formației de lângă Podul Grant. Varianta preluării pachetului majoritar de acțiuni de către italianul Angelo Massone (DETALII AICI) i se pare atacantului rapidist cea mai credibilă variantă dintre toate cele au apărut de-a lungul timpului și speră ca această mutare să aducă stabilitatea mult dorită la gruparea "feroviară".

"La Rapid s-au reușit lucruri extraordinare cu amatorism, dar până când?! A fost un sezon greu și lung pentru toată lumea de acolo, dar lucrurile nu merg la nesfârșit. Dacă vom continua așa, sfârșitul e aproape. Nu mai sunt optimist. E un pas important că am câștigat la TAS, a fost o gură de oxigen, dar dacă nu vine cineva cu bani, în câteva luni punem lacătul. Ăsta e adevărul.", a declarat Daniel Niculae, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Venirea lui Massone e cea mai plauzibilă. Au 'venit' arabi, ruși, nemți, acum e o variantă cât de cât plauzibilă. Sperăm să se ducă lucrurile la bun sfârșit și să se aducă o stabilitate, pentru că bate campionatul la ușă.", a adăugat atacantul care a mai jucat la Auxerre, AS Monaco și Kuban Krasnodar.

Niculae a încheiat într-un ton pesimist, spunând că nu este dispus să mai joace pentru Rapid în actualele condiții și că s-ar întoarce doar dacă venirea lui Massone sau a unui alt finanțator va rezolva problemele, iar în Giulești va exista stabilitate.

"Am vorbit cu nea' Marian Rada chiar azi (n.r. marți, 8 iulie). Îmi e foarte greu să mai merg să joc, fiindcă nu există niciun fel de stabilitate. Rapid nu are nevoie de un singur jucător, ci cred că de vreo 10-15 jucători, de o perioadă de pregătire, de stabilitate și de meciuri, fiindcă se apropie cele oficiale. Situația e foarte delicată. Luminița de la capătul tuneului sperăm să nu fie trenul.", a mai spus atacantul în vârstă de 31 de ani.

7 goluri a marcat pentru Rapid Daniel Niculae în sezonul 2013-2014 de Liga a 2-a, în cele 15 meciuri jucate (14 ca titular).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑