Nationala Romaniei a invins Grecia, incepand superb preliminariile Campionatului European



08 сентября 2014

Nationala Romaniei a inceput superb preliminariile Campionatului European. Aceasta a invins Grecia, in deplasare cu 1 la 0, in primul meci din calificari. Ciprian Marica a fost eroul si, totodata, antieroul partidei.


Romania a venit la Pireu, dornica de revansa, dupa ce a fost eliminata de greci la barajul mondialului brazilian. Elenii nu au avut suporterii de partea lor, stadionul fiind suspendat din cauza comportamentului fanilor la partidele precedente. Tricolorii au inceput bine si, in minutul 9, Chipciu a fost agatat in careul advers, iar arbitrul a aratat spre punctul cu var. Capitanul Ciprian Marica a transformat penalty-ul. Pana la finalul primei reprize, jucatorii romani puteau sa mai inscrie, insa au avut ghinion la finalizare.

 

Dupa pauza, Marica a vazut al 2-lea cartonas galben pentru un fault si a fost eliminat de arbitru. Chiar si in zece oameni, trupa lui Victor Piturca a rezistat sub atacurile grecilor si a castigat intalnirea, cu 1 la 0. Astfel, nationala Romaniei a inceput tare calificarile pentru Campionatul European din  2016, care va avea loc in Franta. Tot aseara, campioana mondiala Germania a obtinut o victorie chinuita in duelul cu Scotia, scor 2 la 1. La golul lui Muller britanicii au replicat prin lovitura precisa a lui Anya. Acelasi Muller a adus nemtilor 3 puncte, in repriza secunda.

 

In acelasi timp, Portugalia, fara Cristiano Ronaldo, menajat de antrenor, a pierdut surprinzator, acasa, in fata Albaniei, scor 0 la 1. Balaj a inscris unul dintre cele mai importante goluri din cariera sa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: romania, germania, fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑